logo_extended

Társaságunk 2010-ben alakult. Az azóta eltelt évek során a világ vezető készpénz-átutalási rendszere, a Western Union vezető magyarországi szolgáltatójává nőtte ki magát.

Évente több millió ember bízza pénzét a Western Unionra, hogy az gyorsan és biztonságosan eljusson szeretteihez, bajba került hozzátartozóihoz. Magyarországon is több ezren választják a pénzátutalás ezen formáját. Ügyfeleink száma évről-évre növekszik, cégünk minden téren jelentős méretű növekedésen ment át.

Az Exclusive Cash Kft. az Exclusive Csoport tagja, az anyacég már 1990-ben létrejött. A mára nemzetközileg is elismert pénzváltással foglalkozó cégcsoport dinamikus fejlődésére jellemző, hogy Magyarország, Horvátország, Szerbia vonatkozásában több, mint 370 kifizetőhelyen állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Az Exclusive Cégcsoport biztos gazdasági alapokon nyugvó hálózat, amelynek célja a Közép-Kelet-Európa liberalizált gazdasági piacán való biztos jelenlét további fejlesztése, az ügyfelek minőségi kiszolgálása és az egységes cégarculat megtartása.

Ezen a területen az Exclusive Csoport már eddig is tanúbizonyságot tett szakértelméről, és további erőfeszítéseket tesz a már meglevő üzletek fejlesztésére. Működését a hozzáértés és a számos területen nyújtott minőségi szolgáltatás jellemzi. Nagy hangsúlyt fektet a termékek, szolgáltatások minőségére, a kiszolgálásnak, ügyfélkezelésnek, valamint a munkatársak képzésének színvonalára.

R_Exclusive Cash Hungary_banner_994x332px_2_